Betonggolvslipning i Järfälla

VI SIKTAR ALLTID MOT ATT NÅ ÖVER FÖRVÄNTAN!

Vi kan betonggolvslipning

Här hittar du professionella golvtjänster såsom betonggolvslipning , golvläggning och ytbehandlingar. Vi hjälper dig att lägga parkettgolv, lacka trägolv och ge tips och råd om vilken behandling som just ditt golv behöver. I alla våra arbeten lämnar vi dessutom fem års garanti!

Behöver ditt betonggolv ett ansiktslyft?

Vi är specialiserade på betongslipning med HTC Superfloor. Denna revolutionerande teknik slipar och polerar betongen så att den blir blankare och tåligare mot slitage. Det övre ytskiktet av föroreningar elimineras och du får ett snyggt betonggolv med hög funktionell och estetisk funktion som håller i många år. Villa eller industrianläggning – oavsett vilken typ av betonggolv du har så får du kvalificerad kompetens i ett unikt golvkoncept. Till ett bra pris.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Stockholms Golv & Måleri AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Betonggolvslipning i Järfälla

Vi utför golvslipning på alla typer av trägolv!

I vårt showroom beläget på Norrbackagatan 44 i hjärtat av Stockholm, har vi mer än trettio olika nyanser på trägolv. Här kan du i lugn och ro titta och fundera över vilket slags golv som du vill ha i din bostad. Oavsett om du är ute efter en glansig hård yta eller en matt look så hjälper vi dig gärna med tips och råd. Efter att du har valt material, samt en nyans för din bostad så gör vi i regel tre provmålningar på en slipad yta med den behandling du valt. Detta för att du ska kunna se om behandlingen passar in i hemmet, eller om du hellre föredrar ett ljusare, mörkare, mattare eller glansigare resultat på golvet.

Vi hjälper dig med ditt måleriprojekt

Vill du ha hjälp med att måla hemma? Vi tar oss an alla typer av måleriarbeten, såväl utvändig fasadmålning som invändig målning av ett trapphus och bostäder. Med bred erfarenhet av hantverket strävar våra skickliga målare efter att överträffa dina förväntningar. Nyckeln till ett snyggt och stilrent resultat är underlaget, vi spacklar och jämnar till och är noggranna med att förbereda väggarna för färgen. Stockholms Golv & Måleri har kompetensen och verktygen som krävs för att ge dig målade väggar som förvandlar ditt rum till en helt ny upplevelse.

Våra tjänster

Golvläggning -  Stockholms Golv & Måleri AB

Golvläggning

Golvslipning -  Stockholms Golv & Måleri AB

Golvslipning

Måleri & Tapetsering -  Stockholms Golv & Måleri AB

Måleri & Tapetsering

Golvvård -  Stockholms Golv & Måleri AB

Golvvård

Fiskbensparkett -  Stockholms Golv & Måleri AB

Fiskbensparkett

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Kostnadsfri konsultation & personlig rådgivning!

Har ni frågorna, så har vi svaren!

Det finns inte mycket som definierar ett hem på samma sätt som ett riktigt vackert trägolv gör. Det kan sätta stämningen på hela rummet, oavsett om det är en lantligare variant eller ett mer modernt parkettgolv i svart. Hur slitna dina golv än är så garanterar vi att vår golvslipning ger ditt golv nytt liv igen! Är du på jakt efter ett helt nytt golv så är vi säkra på att du hittar ett som passar dig i vårt showroom. Valen är många, och frågorna likaså. Med oss kan du känna dig trygg, vi delar gärna med oss av vår kunskap och svarar på alla frågor vi kan. Är kunden glad så är vi glada.

Vi har svart bälte i tapetsering

Vill du ha en tapetvägg med botaniska mönster? Du väljer tapet, så gör vi resten. Vi kan tapetsering på våra fem fingrar och ser till att du får ett nytt och vackert rum på rekordtid. Efter att ha utfört otaliga tapetseringar genom åren kan vi numera alla knep och trix som krävs för att få en snygg tapetvägg utan bubblor och sneda kanter. Med oss får du hjälp med tapetseringen och allt runt omkring, som spackling och slipning.

Välkommen att kontakta oss idag!