Betonggolvslip i Södermalm

Välkommen till Stockholms Golv & Måleri AB

Vill du ha professionell hjälp med betonggolvslip?

Vi är ett företag som erbjuder tjänster inom golv- och parkettslipning, måleri, betonggolvslip och tapetsering. Börjar det bli dags att ge ditt betonggolv eller trägolv en riktig ansiktslyftning? Vi utför golvslipning på alla typer av trägolv och hjälper dig gärna! Med en omfattande kunskap och erfarenhet inom ytbehandlingar, samt en mycket god materialkännedom garanterar vi arbeten med ett professionellt utförande och hög kvalitet.

Vi är experter på betonggolv och andra trägolv!

Våra kompetenta medarbetare utför allt från betonggolvslip till vårdande behandlingar och montering av nytt golv. Är du i behov av det sistnämnda så kanske du föredrar ett klassiskt mönstrat trägolv, eller varför inte ett mer modernt avskalat? Vad du än väljer, så får du ett golv som är skönt att gå på, som är hållbart och som för in ett stycke natur i ditt hem. Önskar du en slipning så anpassar vi behandling, teknik och eftervård efter materialet på ditt nuvarande golv. Önskar du parkettläggning så är våra parkettläggare rena experterna. Vi säljer även massiv trästavsparkett som är lätthanterlig, populär och väldigt snygg! O Här har du möjlighet att välja mönster efter tycke och smak, dessutom ingår alltid garanti.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Stockholms Golv & Måleri AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Betonggolvslip i Södermalm

Vi utför golvslipning på alla typer av trägolv!

I vårt showroom beläget på Norrbackagatan 44 i hjärtat av Stockholm, har vi mer än trettio olika nyanser på trägolv. Här kan du i lugn och ro titta och fundera över vilket slags golv som du vill ha i din bostad. Oavsett om du är ute efter en glansig hård yta eller en matt look så hjälper vi och våra parkettläggare  dig gärna med tips och råd. Efter att du har valt material, samt en nyans för din bostad så gör vi i regel tre provmålningar på en slipad yta med den behandling du valt. Detta för att du ska kunna se om behandlingen passar in i hemmet, eller om du hellre föredrar ett ljusare, mörkare, mattare eller glansigare resultat på golvet.

Vi hjälper dig med ditt måleriprojekt

Vill du ha hjälp med att måla hemma? Vi tar oss an alla typer av måleriarbeten, såväl utvändig fasadmålning som invändig målning av ett trapphus och bostäder. Med bred erfarenhet av hantverket strävar våra skickliga målare efter att överträffa dina förväntningar. Nyckeln till ett snyggt och stilrent resultat är underlaget, vi spacklar och jämnar till och är noggranna med att förbereda väggarna för färgen. Stockholms Golv & Måleri har kompetensen och verktygen som krävs för att ge dig målade väggar som förvandlar ditt rum till en helt ny upplevelse.

Våra tjänster

Golvläggning -  Stockholms Golv & Måleri AB

Golvläggning

Golvslipning -  Stockholms Golv & Måleri AB

Golvslipning

Måleri & Tapetsering -  Stockholms Golv & Måleri AB

Måleri & Tapetsering

Golvvård -  Stockholms Golv & Måleri AB

Golvvård

Fiskbensparkett -  Stockholms Golv & Måleri AB

Fiskbensparkett

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Kostnadsfri konsultation & personlig rådgivning!

Har ni frågorna, så har vi svaren!

Det finns inte mycket som definierar ett hem på samma sätt som ett riktigt vackert trägolv gör. Det kan sätta stämningen på hela rummet, oavsett om det är en lantligare variant eller ett mer modernt parkettgolv i svart. Hur slitna dina golv än är så garanterar vi att vår golvslipning ger ditt golv nytt liv igen! Är du på jakt efter ett helt nytt golv så är vi säkra på att du hittar ett som passar dig i vårt showroom. Valen är många, och frågorna likaså. Med oss och våra parkettläggare kan du känna dig trygg, vi delar gärna med oss av vår kunskap och svarar på alla frågor vi kan. Är kunden glad så är vi glada. Kontakta oss för betonggolvslip redan idag!